دست پخت مادرانه

فست فود خانگی و سلامت تغذیه

دست پخت مادرانه

فست فود خانگی و سلامت تغذیه

دست پخت مادرانه

فست فود خانگی سلامت تغذیه محیط زیست پسماند

بایگانی

۳ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

پیشگفتار

دردنیای امروزمساله تغذیه و رابطه آن با سلامتی و بهداشت بدن اهمیت اساسی یافته است ،زیرا پایه و بنیان یک زندگی موفّق و سرشار از تلاش و سازندگی را تشکیل می دهد.از سوی دیگر فرد می تواند به سلامتی جسمانی و روانی مناسب و آمادگی ورزشی دست یابد که در مورد نوع تغذیه و برنامه غذایی خود اطلّاعات کامل داشته باشد.بنابراین رسیدن به سلامتی عموماًحذف گروهی از غذاها و یا مصرف افراطی نوعی از خوراکی نیست بلکه کیفیت مواّد مصرفی است که باعث ایجاد سلامتی چه دربعد جسم وچه دربعد روح می شود. 
تغذیه و رژیم غذایی یکی از مسائل اساسی زندگی در دنیای امروز است که نه تنها برای تناسب اندام ،بلکه برای رسیدن به سلامتی و برخورداری از بدنی آماده از هرلحاظ مورد توجه قرار می گیرد .
تغذیه عبارت است از هرچیزی که انسان به هرنحوی مصرف می کند و هر چیزی که انسان می خورد ؛چه مفید باشد چه مضر و چه میوه باشد چه قند و...در سلامتی او نقش دارد .پس باتوجه به این نقش مهم،
توجه به تغذیه و ساختار آن دراولویت مهمی از برنامه های زندگی هر فرد قرار گیرد .
امید است اطلاعات موجود گامی هرچند کوتاه درراستای مسیر برداشته باشد.


برای مطالعه ادامه مطلب بروی لینک زیر کلیک فرمایید

ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ فروردين ۹۷ ، ۰۰:۵۸
ادمین دست پخت مادرانه

مربای زرشک

پنجشنبه, ۲ فروردين ۱۳۹۷، ۰۲:۵۷ ب.ظ


برای تهیه مربای زرشک کافی است تا در ازای هر دو لیوان زرشک پاک شده، 3 لیوان شکر و یک لیوان آب استفاده کنید. آب و شکر را روی حرارت قرار بدهید تا شربت غلیظی بدست بیاید، حدود 10 دقیقه زمان برای درست شدن شربت کافیست. سپس زرشک شسته شده را درون شهد بریزید و بگذارید حدود 5 تا 10 دقیقه بپزد. برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قاشق از مربا را در کاسه ای بریزید و آن را برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید. 

اگر بعد از بیرون آوردن کاسه، شیره رقیق نباشد، مربای شما آماده است. میتوانید بعداز خاموش کردن کمی بِ آن پودر هل یا وانیل اضافه کنید.


📬کرج 45 متری گلشهر شقایق غربی دست پخت مادرانه

📱 09353300321

📞 02634600582

🆔 @DPMadaraneDelivery

🌐 @DastPokhtMadarane

🖥 DastPokhtMadarane.blog.ir


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ فروردين ۹۷ ، ۱۴:۵۷
ادمین دست پخت مادرانه

دانه بِ دانه زرشک

پنجشنبه, ۲ فروردين ۱۳۹۷، ۰۲:۱۵ ب.ظ

 زرشک تازه بِ رنگ قرمز روشن است و برگ های ریز و سبزی دارد. برای پاک کردن زرشک حتمن دستکش بدست کنید چون ممکن استتیغ های ریز آن بِ دست تان آسیب بزند. اما یک روش ساده برای دانه کردن زرشک ها این است کِ بِ کمک قیچی، شاخه زرشک را بِ تکه های کوچک 15 سانتی متر خرد کنید، سپس هرتکه را داخل فویل بزرگی قرار دهید، لبه های فویل را حسابی محکم کنید و در فریزر بگذارید.

2 تا 3 ساعت بِ آن زمان بدهید تا زرشک ها یخ بزنند، سپس فویل ها را بیرون بیاورید و با تکان دادن و ضربه زدن بِ آن، دانه ای زرشک را جدا کنید. هر چند کِ در این روش ممکن است زرشک ها کمی از شکل و قیافه بیفتند اما حتمن برای آماده سازی زرشک برای آبگیری روش مناسبی است. بعد از اینکه زرشک ها را دانه کردید، آن را خیس کنید تا خاک آن در کف ظرف تع نشین شود، سپس زرشک ها را بِ آرامی با دست از روی ظرف آب بردارید و در آبکش بریزید و بگذارید کِ چند دقیقه ای آب آن برود.



📬کرج 45 متری گلشهر شقایق غربی دست پخت مادرانه

📱 09353300321

📞 02634600582

🆔 @DPMadaraneDelivery

🌐 @DastPokhtMadarane

🖥 DastPokhtMadarane.blog.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ فروردين ۹۷ ، ۱۴:۱۵
ادمین دست پخت مادرانه