دست پخت مادرانه

فست فود خانگی و سلامت تغذیه

دست پخت مادرانه

فست فود خانگی و سلامت تغذیه

دست پخت مادرانه

فست فود خانگی سلامت تغذیه محیط زیست پسماند

بایگانی

دانه بِ دانه زرشک

پنجشنبه, ۲ فروردين ۱۳۹۷، ۰۲:۱۵ ب.ظ

 زرشک تازه بِ رنگ قرمز روشن است و برگ های ریز و سبزی دارد. برای پاک کردن زرشک حتمن دستکش بدست کنید چون ممکن استتیغ های ریز آن بِ دست تان آسیب بزند. اما یک روش ساده برای دانه کردن زرشک ها این است کِ بِ کمک قیچی، شاخه زرشک را بِ تکه های کوچک 15 سانتی متر خرد کنید، سپس هرتکه را داخل فویل بزرگی قرار دهید، لبه های فویل را حسابی محکم کنید و در فریزر بگذارید.

2 تا 3 ساعت بِ آن زمان بدهید تا زرشک ها یخ بزنند، سپس فویل ها را بیرون بیاورید و با تکان دادن و ضربه زدن بِ آن، دانه ای زرشک را جدا کنید. هر چند کِ در این روش ممکن است زرشک ها کمی از شکل و قیافه بیفتند اما حتمن برای آماده سازی زرشک برای آبگیری روش مناسبی است. بعد از اینکه زرشک ها را دانه کردید، آن را خیس کنید تا خاک آن در کف ظرف تع نشین شود، سپس زرشک ها را بِ آرامی با دست از روی ظرف آب بردارید و در آبکش بریزید و بگذارید کِ چند دقیقه ای آب آن برود.



📬کرج 45 متری گلشهر شقایق غربی دست پخت مادرانه

📱 09353300321

📞 02634600582

🆔 @DPMadaraneDelivery

🌐 @DastPokhtMadarane

🖥 DastPokhtMadarane.blog.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی